2022. október 1. – november 17.

Október elsejével indul a 26. Őszi Kulturális Fesztivál

ŐSZ – MŰVÉSZET – ÖSSZMŰVÉSZET!

PROGRAMAJÁNLÓ
Az SZTE NKI Kulturális Iroda idén októberben huszonhatodik alkalommal rendezi meg az egyetem összművészeti fesztiválját, az Őszi Kulturális Fesztivált. A másfél hónapig tartó rendezvénysorozat célja, hogy az egyetemen működő művészeti csoportok és művészi ambíciókkal rendelkező hallgatók mellett neves előadó- és alkotóművészek mutatkozhassanak be az egyetem és Szeged közönsége előtt…

Az SZTE NKI Kulturális Iroda idén októberben huszonhatodik alkalommal rendezi meg az egyetem összművészeti fesztiválját, az Őszi Kulturális Fesztivált.

A másfél hónapig tartó rendezvénysorozat célja, hogy az egyetemen működő művészeti csoportok és művészi ambíciókkal rendelkező hallgatók mellett neves előadó- és alkotóművészek mutatkozhassanak be az egyetem és Szeged közönsége előtt.

A rendezvénysorozatot évről-évre úgy állítják össze, hogy lehetőség szerint minél szélesebb kultúrkörből merítsenek, és minden korosztálynak, érdeklődési körnek nyújtsanak programlehetőséget.

A műfaji sokszínűség mellett másik legfontosabb szempont az igényesség, az értékközvetítés, a kulturális élményeken alapuló közösségépítés.

7 hét, 60 helyszín, 300 program! Ősz – művészet – összművészet!

Részletes program: https://u-szeged.hu/download.php?docID=134107

További részletek: www.u-szeged.hu/okf