PesText – Vigyázat, ez Bob Dylan!

Prieger Zsolt és vendégeinek rendhagyó zenés-irodalmi előadása vár rád az A38-on szeptember 26-án!

Kísértés, extázis, zene és költészet: a Nobel-díjas zseni és hazudozó szerepjátékos nagyszerű lírája az Anima Sound System-főnök produceri-rendezői munkájával és rengeteg neves énekes, zenész és színész részvételével Kiss Flórától Törőcsik Franciskáig, Telma Lincolntól Benkő Dávidig, VENI-től a Kodachromig egy térben, de több színpadon. Vigyázat, romantikus és felkavaró tartalom! Az előadás igazi csemege lesz: azért (is) különleges és egyedi, mert a PesText Fesztiválra készül!

„Bob Dylan gyerekkori szerelem. Egyszerre költészet és egyszerre popkultúra. Hiába Nobel-díjas: azon is nevet, amikor odaítélik neki. Hangosan kérkedik azzal, hogy mennyire műveletlen, közben méltón tol Szapphó, Nietzsche és Ezra Pound idézeteket. A szeptember 26-i műsorunk is egyfajta skatulyamentes irodalmi-zenés műsor. Hogyan lehet komoly dolgokról beszélni oldottan? Szerintem ez egy nagy feladata és hiányossága az irodalmi interpretációnak. (…) Dylan egy óriás szerepjátékos, ami menthetetlenül popfigurává teszi, ugyanakkor egy nagy edukáció, amit végrehajt” – nyilatkozta Prieger Zsolt.

Időpont: 2021. szeptember 26., 20 óra

A fellépők névsora:

Kiss Flóra, Nagy Katica, Törőcsik Franciska, Telma Lincoln, Kis-Kovács Luca, Benkő Dávid, The Anahit, VENI, A Nyughatatlan, Napfonat, Kodachrome, VelvetNoise, Maxim Rözge (Meteo), Árvay Gábor (Fran Palermo), Prieger Szabolcs, Kováts Tibor, Dénes Szilveszter (Anima Sound System), Fekete Károly Hair (Strong Deformity)

Jegyár elővételben 2021. szeptember 25-ig: 1 500 Ft, a helyszínen 2000 Ft.

https://www.a38.hu/hu/program/prestext-fesztival

Programjaink a hatályos jogszabályoknak megfelelően magyar védettségi igazolvánnyal / EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával látogathatóak.

Facebook-esemény:

https://www.facebook.com/events/299015528656575

A PesText Fesztivál teljes programját itt találod:

https://pestextfestival.hu/musorfuzet-2021/