2022. január 26.

Fine_reading – Terítéken Michael Chabon Fenegyerekek című regénye

FINE_READING – TERÍTÉKEN A VILÁGIRODALOM

A Fine_reading – terítéken a világirodalom című sorozatban egyetemi oktatók, fiatal irodalmárok és könyvimádók ülnek egy asztalhoz, hogy kibeszéljék egymás között és a közönséggel együtt egy-egy friss világirodalmi olvasmány részleteit…

Időpont: 2022. január 26. szerda 19:00
Helyszín: Grand Café,
Deák Ferenc u. 18.
Facebook-esemény megtekintése >>>

A Fine_reading – terítéken a világirodalom című sorozatban egyetemi oktatók, fiatal irodalmárok és könyvimádók ülnek egy asztalhoz, hogy kibeszéljék egymás között és a közönséggel együtt egy-egy friss világirodalmi olvasmány részleteit.

A beszélgetőtársak a sorozat harmadik részében Kelemen Zoltán, Szilárdi Réka és Szutorisz Szabolcs. Terítéken Michael Chabon Fenegyerekek (21. Század Kiadó, 2021) című regénye.

A program első feléről hangfelvétel készül, amely az 1749.hu oldalán podcast formájában is visszahallgatható lesz az eseményt követően. A program második felében a közönség olvasmányélményei kerülnek az előtérbe. „Kölcsönözzétek ki, kérjétek kölcsön vagy vásároljátok meg az aktuálisan bemutatott könyvet, és mondjátok el róla a saját véleményeteket a helyszínen!” – írják a szervezők.

Részletek és könyvrendelés:

https://www.libri.hu/konyv/michael_chabon.fenegyerekek.html

A sorozat kiemelt támogatója az 1749 online világirodalmi magazin. A hangfelvételekért a Grand Café technikai stábja felel. Szakmai tanácsokkal a szegedi Összehasonlító Irodalomtudományi Tanszék munkatársai segítik a szervezést.