Duda Éva Társulat EGYPERCESEK

Új szezonnal tér vissza a Duda Éva Társulat EGYPERCESEK online tánc-videó sorozata és korábbi előadások felvételei is elérhetővé válnak. 

A koronavírus okozta kényszerhelyzet miatt a Duda Éva Társulat beláthatatlan időre elhalasztotta előadásait, így addig is, a tavaszi karantén időszakban útjára indított népszerű EGYPERCESEK sorozata tér vissza új kiadásokkal. A táncosok által készített rövid tánc-videók jelenlegi életünk mindennapos nehézségeiből és lehetőségeiből varázsolnak mini online produktumokat, egyszerű, de frappáns megoldásokkal.

A főként szólókat bemutató sorozat téli szezonjában láthatunk majd klasszikus művek parafrázisait, meghitt pillanatokat és tánc dialógusokat a korábbi videók reflexiójaként. Közeledve az ünnepekhez, karácsonyi különkiadás is bővíteni fogja az EGYPERCESEK tánc-videó sorozat legújabb tárházát.

A videók ütemezése változatlan marad, minden nap este 19:00-kor látható a társulat egyik táncosának munkája az együttes online felületein, Facebookon és Instagramon is egyaránt. Ha esetleg lemaradt volna valaki a régi EGYPERCESEK-ről, visszanézheti Facebookon a videók között.

Decemberben, az ünnepi időszakban elérhetővé teszünk rég nem látott előadásaink teljes estés felvételeit is, melyek a társulat első időszakában készültek, úgy mint a Trafóban játszott Rumble, a vízben táncolt Faun, vagy az erotikus Outbreak.

Kitartást kívánunk mindenkinek,

Vigyázzunk egymásra, reméljük rövidesen újra találkozhatunk előadásainkon!

DUDA ÉVA TÁRSULAT