VHK-est a Dürer Kertben Fritzlaci emlékére

Emlékezzünk együtt Németh Lászlóra, a VHK szólógitárosára a Dürer Kertben augusztus 20-án!

Időpont: 2016. augusztus 20., este 6 óra

Helyszín: Dürer Kert, 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19 – 21.

Az esemény Facebook-oldala: https://www.facebook.com/events/1566648226975610/?active_tab=highlights

Az est programja:
19:00 – 02.00

Alkalmi formációk, szólóprodukciók és közös dobolás a Dürer Kert szabadtéri színpadán. Üzenetek, gondolatok, saját novella vagy vers felolvasása, keverve a zenei programokkal. Az est folyamán a színpadon szerepet kapnak: Ács Emese (Ébrenálmodók Rituális Színház) – szellemtánc; S. Varga Ilona – szöveg és tánc; Lanyó (Müshin, ex-Akela) – gitár; Berencsi Attila (Beri Ary) – gitár; Vörös Atti, Takács Jozzy, Budai Béci (ex-Leander Rising) – gitárok és kézidob; Vasvári Gyula és Szabados Krisztián (Perihelion) – gitárok; Molnár Lujó (VHK, Cantara) pedig egy VHK-összeállítást ad elő, gitárjátékát ezúttal táncosok produkciója kíséri.
Ezenkívül színpadra lép még a DOBOLDA TAIKO dobcsoport Varga Tamás vezetésével, és lesz közös dobolás is, amit a KORAI ÜTŐSÖK indítanak 22.00 körül!
Az élőzenés műsort DJ-program zárja Racsival, Zéróval és Toncsival.
A kertből a nagyteremhez vezető lépcsőnél kegyhelyet alakítunk ki, személyes tárgyakkal, mécsesekkel. A zenei program alatt fotókat és videókat vetítünk a színpadnál.
A belépés ingyenes.

* * *
Fritz temetési szertartása 2016. augusztus 19-én, pénteken 11 óra 15 perckor kezdődik az Új Köztemető szóróparcellájában. Az esemény nyilvános mindenki számára.

Privát Rocktörténet: Vágtázó Halottkémek IV/6.

VHK Sajtó