Tiszatájonline | 2013. október 18.

Classic Club Singers: Verdi’n the mood!

László Boldizsár a Cotton Club Singers alapítója operaénekes művésztársaival közösen a 2013-as Verdi-évre létrehozta vadonatúj koncertműsorát. A zenei anyag eddig nem hallott formában, szving-jazz hangszerelésekben mutatja be Verdi leghíresebb operaáriáit, duettjeit, quartettjeit […]

Lemezbemutató koncert november 10-én 19.00-tól a Szegedi Nemzeti Színházban. A Verdi év egyetlen Magyarország könnyűzenei produkciója! 

László Boldizsár a Cotton Club Singers alapítója operaénekes művésztársaival közösen a 2013-as Verdi-évre létrehozta vadonatúj koncertműsorát. A zenei anyag eddig nem hallott formában, szving-jazz hangszerelésekben mutatja be Verdi leghíresebb operaáriáit, duettjeit, quartettjeit. Ezen dalok, áriák egy hét főből álló zenekar kíséretében szólalnak meg jazz-szving-latin-lounge stílusban. A műsorban elhangzó átiratok eredeti hangnemekben, sok humorral, és a szving lendületével egy sodró hangulatú estét garantálnak.

Szólisták:

  • Mester Viktória (mezzoszoprán) akit két nyáron is láthattak a szegediek a szabadtérin a Carmen címszerepében,
  • Nánási Helga (szoprán) a Szegedi Nemzeti Színház szopránja,
  • László Boldizsár (tenor),
  • Geiger Lajos (bariton) a Magyar Állami Operaház magánénekese.

Az est sztárvendége Falusi Mariann lesz, akinek régi vágya, hogy Verdit énekelhessen. A zenekar java részét az RTL-es Fábry Show híres zenészei alkotják. Az est zenei vezetője a Showder Band kíváló szólistája Kuzbelt Péter.

További információk:  www.verdi.hu