Koncertek, szakmai kurzusok és élménydobolás a Budapest Music Expón

Az eddigi legszínesebb programkínálattal várja az érdeklődőket október 5-től 7-ig a Budapest Music Expo a Hungexpo F és G csarnokában.  A kiállításra 14 zenei oktatási intézmény települ ki, továbbá 93 ingyenes szakmai kurzust látogathatnak meg a jelenlévők. Rengeteg hangszerbemutatót és koncertet lehet megtekinteni. Fellép többek közt Petruska András, a Herrer Sára & The Mary Popkids Acoustic, a Belmondo és a Blahalouisiana. Az expo ingyenesen látogatható.

A Budapest Music Expo fő vonzereje továbbra is az, hogy több tízezer hangszert lehet szabadon kipróbálni. Idén számtalan hangszerbemutató és koncert várja az érdeklődőket. Fellép többek közt az AWS, a Roy és Ádám Trió, Nagy Ricsi, a Herrer Sára & The Mary Popkids Acoustic, a Belmondo és a Blahalouisiana. Hangszeres demonstrációt tart például Petruska András, Pribojszki Mátyás, Vörös Attila, Bodor Máté, Dave Goodman és Dirk Verbeuren, az amerikai Megadeth holland dobosa.

A kiállítás szervezői idén mindezt megfejelték azzal, hogy megszámlálhatatlanul sok szakmai programot, előadást hoztak tető alá. Magyarországon első alkalommal lesz látogatható 93 teljesen ingyenes szakmai kurzus, valamint zeneiskolai bemutató óra, melyek között megtalálható az oktatás, a szakképzés, a zenei nevelés, a zenei menedzsment, a hangszigetelés, a fényvezérlés, a fénytechnika, a könnyűzene története, valamint a kreatív és interaktív zenei játékok. Olyan speciális témákkal is találkozhatunk majd, mint a zeneterápia és a közösségépítés.

A music expóra kitelepülnek hangszerkészítők is, és lesz élménydobolás. Mint mindig, most is ingyenesen látogatható minden program.

Az esemény:

https://www.facebook.com/events/251960968783052/

Részletek:

www.budapestmusicexpo.com

www.facebook.com/budapestmusicexpo