Júliusi kiállítások a Deák17 Galériában

Izgalmas kiállítások várnak a Deák17 Galériában júliusban! A Van művészi vénád? diákalkotásokat mutat be az identitás témájában. A Város vs. természet kiállításon pedig a városi környezet és a természet kapcsolata kerül előtérbe, kortárs képzőművészek munkái által.

Kiállítás
VAN MŰVÉSZI VÉNÁD?
2018. június 6 – 2018. július 27.

Kiállítás a középiskolás diákok számára meghirdetett képzőművészeti alkotópályázat legjobb munkáiból. Az idei tanév versenyének témája az identitás volt. Ennek kérdését a diákok szabadon, saját „művészi vénájukon” keresztül, saját gondolataikat érvényre juttatva járták körül. A kiállítás a Ludwig Múzeum – Kortárs Művészeti Múzeummal együttműködésben jött létre.

Kiállítás
VÁROS VS. TERMÉSZET
2018. június 13 – 2018. augusztus 24.

Városi létünkben egyre hangsúlyosabb, egyre inkább teret nyer a természetbe való visszavágyódás. A gerillakertészkedés, vagy a közösségi kertek a főváros közepén mára már mindennapi látvánnyá váltak. Hogyan hódítja vissza a várost a természet?

Kiállító művészek: Bartha Máté, Boros Mátyás, Gosztola Kitti, Hatházi László, Herbert Anikó, Énzsöly Kinga, Kállai Márton, Kerekes Gábor, Szabó Klára Petra, Tranker Kata

Kurátor: Kaposi Dorka

Cím: Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria – 1052 Deák Ferenc utca 17. I. emelet
Nyitva tartás:   Hétfő – péntek: 10:00 – 18:00
A kiállítások díjmentesen látogathatók!