UNFAKE! – 18. ARC közérzeti pályázat

UNFAKE!

Vedd észre, leplezd le, mutasd meg!

18. ARC közérzeti pályázat

A pályázatok leadási határideje: 2018. július 10.

Nagykorú lett az ARC! Többek között emiatt egy olyan témajavaslattal áll elő, ami nagykorúságot feltételez a pályázók és az érdeklődők részéről is. Olyan korban és világban élünk, amiben a minket körülvevő összetett valóságot megannyi álvalóság igyekszik elfedni.  Ebben a folyamatban a vizualitás, a képek jelentősége is hatalmas. Az ARC idén is felelősségteljes, szabad és kreatív képkészítésre buzdítja a pályázatán résztvevőket. Így tervez teret és lehetőséget adni a személyes meglátásoknak, a már komoly hagyományokkal és látogatottsággal rendelkező 18. ARC közérzeti kiállításon, idén szeptemberben valahol Budapesten…

UNFAKE!

Vedd észre, leplezd le, mutasd meg!

18. ARC közérzeti pályázat

Nézz körül! Mit látsz? Leveszed a hamisat? Vágod az illúziót? Kiszúrod a hazugságot?

Érdekel az igazság?

A valódit szereted, vagy az igazit? A láthatót, vagy az őszintét? A dizájnt, vagy a szívből jövőt? A művit, vagy a zsigerit?

Like vagy love?

Ha keresed az igazságot, és nem elégszel meg a látszattal, ha érdekel, hogy mi mozgatja a világot, és nem elég, hogy tudod, hogy mozog, ha nem elég a fake, és bevilágítanál minden sötét sarokba, ha érdekel az igazság felfedezése, és van mondanivalód arról, hogy mi az, ami hamis és mi az, ami nem, nevezz be az idei ARC pályázatra, ötletelj és unfake-elj! Mutassuk meg együtt, hogy jobb szembenézni az igazsággal, mint hájdolni vagy kikövetni! Gyere és képezd le a valóságot szabadon!

Az alkotói szabadság jegyében a felkínált témán kívül más ötlettel, témával is pályázhatsz szabadon!

Vedd észre, leplezd le, mutasd meg, pályázz és nyerj!

UNFAKE-elj!

A 18. ARC pályázat és kiállítás a Nyílt Társadalom Alapítványok támogatásával valósul meg. Az ARC pályázati rendszerét az EContest biztosítja.

Közreműködő további ARCostársak: HVG, DELL, Funzine, Kreatív, Sziget, Oázis Computer, Wacom, Mandala Jógastúdiók, Medence Csoport, Godot Galéria, BMC, Bortársaság, Club Mate, Budapest Park, Relatív Reklámügynökség, Zhao Zhou, A38 és sokan mások.

A pályázattal kapcsolatos minden információ megtalálható a facebook.com/arcmagazin, valamint az arcmagazin.hu weboldalakon.

ARC – a képtelenség és arctalanság ellen!