Koncertek, társasjáték és Lemezjátszó a II. Gárdonyi Pikniken

Az újbudai Gárdonyi tér idén is kétnapos minifesztiválnak ad helyet június 7-én és 14-én. A Gárdonyi Piknik elnevezésű rendezvény koncertekkel, workshopokkal, közösségi piknikezéssel és társasjátékokkal várja az érdeklődőket. Az ingyenes fesztivál célja a közösségépítés és a Gárdonyi tér népszerűsítése. 

A Gárdonyi Pikniket a B32 Galéria és Kultúrtér először tavaly szervezte meg, ahogy 2017-ben, úgy idén is június első és második csütörtökjén. A kétnapos minifesztivál a szabad ég alatt zajlik a Szent Gellért tér és a Móricz Zsigmond körtér közötti Gárdonyi téren. A pikniken 2018-ban is a zene lesz a főszereplő: június 7-én a Fran Palermo dalszerző-gitárosa, Henri Gonzo, majd Petruska lép fel, június 14-én Takáts Eszter illetve Kardos-Horváth János koncertezik. Mindkét napon a koncertek között a Lemezjátszó programsorozat is jelen lesz egy-egy eseménnyel. Június 7-én a Beatles Abbey Road című lemezét, rá egy hétre a Fonográf Country című albumát lehet meghallgatni. Előbbiről Bárczesi Róbert, utóbbiról Kardos-Horváth János értekezik majd Horváth Gergely rádiós szakemberrel.

A zene mellett lesznek természetesen egyéb programok is, köztük közösségi piknik, designvásár, workshopok, és Társasjáték placc a Játszóházzal. Minden program ingyenesen látogatható.