A kis herceg – Barcsik Vali új albuma, Cakó Ferenc homokanimációs filmjével

December elején jelenik meg Barcsik Vali albuma, a dalokhoz Cakó Ferenc készített homokanimációs filmet. 2016. december 5-én először kizárólag a Deezer rendszerén, majd egy héttel később minden digitális platformon és exkluzív limitált digipak CD+DVD kiadányként, a regényíró eredeti grafikáinak felhasználásával készült igényes csomagolásban megjelenik Barcsik Vali (Napoleon Boulevard, Szentpéteri Csilla, Hét vezér rockopera, stb zeneszerző / énekes) A kis herceg című lemeze a Hammer Records gondozásában.

Az eredetileg 1993-ban megjelent és akkor 100 ezres példányszámban elfogyott album, több mint 20 éve nem kapható, az agyonhallgatott kazettákról a Youtube-ra feltöltött videókat tízezrek nézik a mai napig a gyenge hangminőség ellenére.

A lemezt Antoine de Saint-Exupéry: A kis hercegcímű regénye ihlette. A dalok, a történet karaktereit mutatják be, bensőséges, megható zenei jellemrajzként.

Az új kiadáshoz Vali teljesen újravette, áthangszerelte a régi dalokat, írt három teljesen új dalt (A rózsa, A kígyó, A pilóta) az eredetileg instrumentális “A király”.hoz pedig dalszöveget.
A lemezanyag összes dalához a Sebaj Tóbiás és Zénó sorozatokat is készítő Cakó Ferenc (Érdemes és Kiváló Művész) világhírű homokanimátor, animációsfilm rendező, festőművész készített filmet, ami a kiadvány DVD mellékletén jelenik meg.

A kis herceg album hivatalos facebook oldala:
www.facebook.com/KisHercegBarcsikVali